Lørdag 21. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Fasanbryst på porrebund


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 stk. fasanbryst uden skind
4 skv. parmaskinke
1 bdt. porre
lidt salt
lidt peber, sort
2 spk. smør (saltet)
1 dl vand
1 stk. bouillon, hønse, tør
½ dl hvidvin, medium
2½ dl fløde, piske (38%)
lidt salt
lidt peber, sort
1 dl persille
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
9 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Opvarm ovnen til 180°.
Rens porrerne del dem i 12 cm. lange stykker og blancher dem i let saltede vand.
Del dem derefter i halve på langs og læg dem i et smurt ovnfast fad med skærefladen nedad.
Krydr med salt og peber.
Fjern evt skind fra fasanenbrysterne og krydr med salt og peber.
Vikl en skive parmaskinke omkring hvert bryst og brun dem på panden i lidt smør.
Læg dem derefter oven op porrerne i fadet.
Kom bouillonterningen og 1 dl. af kogevandet fra porrerne i fadet.
Sæt det i ovnen i 15 minutter.
Si skyen fra fadet i en gryde og tilsæt hvidvin og fløde.
Lad det småkoge til det har en cremet konsistens.
Smag til med salt og peber og hakket persille i.
Server brystet til sammen med saucen og ris eller pasta efter eget valg.

Bemærkninger:

Som tilbehør kan serveres ris eller båndspagetti.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk