Torsdag 28. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kog abrikoser og vand op en gryde. Læg låg på og lad dem småkoge til de er møre, ca. 20 mimutter. Tag gryden af, Blend abrikoserne. Hæld purrén tilbage i gryden og varm op. Smag til med honning og citronsaft. Er saucen for tyk tilsæt mere vand og den koges op igen. Hak valnødderne let og tilsæt dem når saucen er kold. Man kan røre en ½ l. piskefløde i om smagen er for skrap. Denne sauce kan serveres til Ris á lámande, is og chokoladekage samt pandekager. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |