Lørdag 16. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Blommemarmelade med valnødder
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 2 stk.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g blommer
1 stk. appelsin, rå
½ kg sukker, sylteegnet
50 g valnødder
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
5 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skyl blommerne, udsten dem og skær dem i små stykker.
Kog dem i en gryde sammen med fint rever appelsinskal og saften fra appelsinen.
Giv det et opkog under omrøring.
Tilsæt syltesukkeret og giv det et opkog under omrøring.
tilsæt groft hakket valnødder og lad marmeladen koge i 5 minutter.
Tag gryden af varmen og fjern evt. skum.
Lad det stå 15 minutteri gryden inden det fyldes på rene skyllede glas så lukkesmed det samme.
Opbevares kølit, mørkt evt i køleskab.
Server marmeladen på frisk eller ristede brød, som tilbehør til pandekager eller som fyld i en lagkage eller trifli.

Bemærkninger:

Det kan være at du ikke kan få syltesukker under1 kg så må du kave dobbel portion da sukker ikke kan deles eller du kan selv blande melamin i ½ kg sukker se brugsanvisning på brevet med melamin et fortykningsmiddel og let konservering fås i brugsen og specealbutikker og i sylte sesonen også i netto.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk