Søndag 17. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Blommekompot
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 2 stk.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 kg blommer
4 spk. honning,akacie
1 stk. appelsin, rå
½ tsk. kardemomme
1 stk. vanille,stang
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Der bliver 2 pæne store glas kompot ud af denne portion.
Skær et lille kryds i toppen på hver blomme og blancér dem i 30 sekunter i kogende vand.
Tag dem straksop og kom dem i isvand.
Træk skindet af.
Halver dem og fjern stenene.
Skær dem i både og kom dem i en gryde med honningen, fint revet appelsinskal og saften fra appelsinen, kardemomme og den flækkede vaniliestang.
Giv det et opkog og lad det simre ved svag varme i 10 minutter til de lige begynder at koge ud.
Tilsæt en tsk. atamon for konserveringen.
Kom dem på rene skyllede glas og luk for dem straks opbevares i køleskab.

Bemærkninger:

Server kompotten varm, lun eller kold som dessert eller som tilbehør til farsbrød. Du kan server creme fraiche, flødeskum eller is til eller som fyld i lagkager eller tærter.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk