100 g løg 1 fed hvidløg, rå 1 spk. olie, oliven 1 ds. tomat, hakket, konserves 1 dl vand 1 tsk. merian 1 tsk. basillikum 1 spk. ost, parmesan 30+, revet lidt salt lidt peber, hvid
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne. Vi håber snart at have det på plads igen.
Brugernes vurdering (ud af 10):
(6) 3 har deltaget
Hvad er din vurdering?
Fremgangsmåde:
Pil og hak løg og hvidløg og svits dem et par minutter i en gryde i olien.
Tilsæt tomaterne med væde samt krydderier og vand.
Lad sovsen koge ved svag varme ca. 10 minutter uden låg.
Rør parmensanosten i og smag til med salt og peber.
Anvendes til pasta- og risretter, fisk, frikadeller, kylling og karbonader.