Tirsdag 27. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Vinter-alliancemamalade
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 3 stk.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

50 g abrikoser, tørrede
300 g gulerødder
2 stk. appelsin, rå
1 stk. citron, rå
1 tsk. marmelit, fortykningsmiddel
1/2 dl vand
150 g sukker
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Sæt abrikoserne i blød natten over.
Skræl gulerødderne og riv dem groft.
Skræl appelsiner og citroner så de er så fri for hinder som muligt.
Snit dem i mindre stykker og kom det hele i en gryde.
Kog det i 20 minutter under låg.
Kom det hele i en foodprocessoren og blendet det eller en stavblender så fås en mere ens artet konsistens.
Tilsæt sukker.
Rør 1 tsk. mamelit ud i en ½ dl koldt vand og kom det i marmeladen.
Der bliver ca. 1 l.
Der er til 3 glas som er skyllet i kogene vand og atamon eller citronsyre.
Husk at luk for glasene med det samme.
Sæt dem så langt væk at små finger ikke kan få fat i disse.
Det brander meget længe efter det er kommet på glas.
Evt. sæt glasene i vasken med koldt vand og isterninger.
Afkøles hurtigere.
Sættes i køleskabet for opbevaring.
Ca, 2 mdr.

Bemærkninger:

Der kan også bruges sødemiddel som svare til 150 g. sukker hvilken tybe de skal bruge, må de selv tage stilling til. Personligt fortrækker jeg heller lidt men godt. Rent uden kemikalier. det tror jeg man bliver lykkeligere og sunder af.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk