Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kom kødet i en gryde og tilsæt vand og salt, peberkorn, lauerbærblad, persillestængler og 100g løg skåret i både. Bringes i kog og skummes grundigt under vejs. Skal koges ca 1 time eller til det er mørt. Gør grøntsagerne i stand imeden kødet koger. Hak de to løg, skær gulerødderne i skiver slær æblerne i tern. Smelt smøret og tilsæt karryen, derefter løgene, lad dem snurre til de blir blange, æblerne tilsættesog snurres med et øjeblik. Drys melet i rist det et øjeblik, tilsæt suppen og lad det små koge. Kom gulerødderne ved så de også kan bleve kogte ca.10 minutter. Kom fløden i kog op. Skær kødet i tern imens. Smag suppen til med salt og tilfør så kødet, varmes igennemen. Flyetene varmes og suppen anrettes i en terrin. Brødet skæres og anrettes i brødkurv. Mandlerne, kokosmelet og rosiner anrettes i små skåle der stilles på bordet ved siden af. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |