Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at sætte kartoflerne over at koge. Så de er færdig samtidige mewd fisken. Gå fisken igennemen for små ben og salt den. Læg den i et ildfast fad. Pil og hak løget og hvidløget. Flæg og renspeberfrugten forkerner og hvide ribber. Skær den i små tern. Hak persillen. Svits alle grønsagerne på en pande i olien. Tilsæt honning og sambal oelek. Hæld det over fisken og sæt fadet i ovnen ved 225° i 15 minutter. Server fisken sammen med kartoflerne. Brug skyen fra fisken som sauce. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |