Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl og skær grønsagerne i mindre stykker. Pil løgene og skær dem i både. Kom det i en gryde sammen med vand og boulionterningerne. Sæt det til at koge i 15 minutter. Kom pølserne i og varm dem igennemen. Tilsæt eddiken, krydderier samt persillen. Smag det til med salt og peber. Server gryderetten sammen med brød smurt med frisk ost med hvidløg. Bemærkninger: Hvis man kun har frisk ost med kryder urt eller pikant ost kan man selv røre lidt knust hvidløg i. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |