Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at sæt kartoflerne over at koge. Rør en fars af: Hakket kød, rasp, æg 1fed knust hvidløg samt salt og peber. Form farsen til 36 kødboller. Sæt dem på træspydne skiftevis med cherrytomat og et stykke gul peberfrugt. Pensel dem med en blanding af sojasauce og olie. Steg dem på grill eller en grillpande pande. Vend dem jævnligt så de bliver gyldne brune over det hele. Rør yoghurten sammen med knust hvidløg, olie, fint klippetpurløg, chutneyen og optøede ærter. Hvis man ikke har chutney kan lidt honning bruges. Smag til med salt og peber. Server spydene med tzatzikien og små kartofler til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |