Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil og hak løg og hvidløg. Skræl citronskallen af med en kartoffel skræker. Kom kyllingelårene i et ovnfastfad. Pres citronsaften hen over. Kom skrallen ved sammen med løg og hvidløg. Tilsæt olien, vand og bouillonterningen. Kom ingefær, salt og peber samt paprika ved. Vend lårene i marinaden og sæt dem i ovnen. Ved 200° i 30 minutter. Tilsæt olivene og steg yderligt i 15 minutter. Server løse ris vend med fint hakket persille. Brug stegeskyen som sauce. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |