Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl kartoflerne og løgene og skær dem i store tern. Skær sværen af baconen. Skær det i 1 cm tykke skiver.. Derefter i strimler. Snit kålen fri for stok og snit den meget fint. Kom det lagvis i en gryde sammen med krydderierne, Tilsæt vand. Sæt det til at småkoge i 45-60 minutter under låg. Pas på det ikke koger tørt tilsæt evt. ekstra vand. Del æblerne og befri dem for kernehus og snit den i både. Kom dem i gryden og kog yderligt i 1o minutter. Smag til med salt og peber. Serveres med sennep og rugbrød til. Bemærkninger: Hvis man ikke er til kogt bacon kan man erstate det med nakke koteletter eller hakket oksekød. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |