Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil løg og hak dem. Skræl gulerødder og skær dem i tern. Snit bønnerne i mindre stykker. Snit forårsløg i skiver. Smelt smøret på en pande og kom løgtern på. Lad dem simre til de er klare. Tilsæt gulerødder og bønner og lad dem få lidt varme. Pisk æg, maizena mel og mælk sammen. Tilsæt salt, peber og karry og hæld det på panden. Lad det små steg ved svag varme i 10 minutter eller til den er stiv. Man kan evt. vende den på et fladt låg og stege den på den anden side. Drys til sidst med forårsløg og serverblandet salat og rugbrød til. Bemærkninger: Der kan bruges alle slags grønsager til også en rest kogte kartofler fra dagen før. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |