Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Læg kiød og ben i en gryde, tilsæt vandet og salt. Bringes i kog skum under vejs. Tilsæt suppevisken (porretoppe,selleritoppe,persillekviste). Koges i ca 3 timer eller til kødet er mørt. Suppen (4 liter) øses over i en gryde. Grøntsagerne tilsættes koges møre ca.30 minutter.derefter smages suppen til med salt og kød/melbollern silsættes varme igennemen forsiktigt. Kartoflerne som er kogt efter sedvanlig måde anrettes i skål og holdes varm. resten af suppen ca.1 liter jævnes med meljævningen, sukker og eddike tilsættes og den revet peberrod røres i. Juster smagen med sukker/eddike/salt. Anrettes i sovseskål. Kødet skæres i skiver anrettes på fad. Suppen serveres først og der efter kød, kartofler og saucen. Er det en herremiddag: Kan man evt. servere pandekager med sukker som dessert. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |