Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt risene overat koge enden i mikroovn eller gryde i vand tilsat salt. Kiwikompot: Skræl kivierne og skær dem i små tern. Pilløget og hak det i små tern. Skræl gulerødderne og skær dem i tern. Pil og knus et hvidløg. Pres saften af en halv citron. Smelt smør i en lille gryde og tilsæt løg, hvidløg og gulerødder. Lad det småsimmre i 4-5 minutter og tilsæt kiwien. Kom citronsaft og soyaen samt farin i og varm det igennemen. Smag til og hæld det i en serveringsskål. Afkøles. Dup koteletterne med køkkenrulle. Brun smøret og olien på panden. Steg kødet i ca. 5 minutter på hver side og krydr med saltog peber. Server ris og kiwikompot til lamme koteletterne. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |