Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Smelt chokoladen med piskefløden.Skrap kornene fra vanilliestangen og kom den i chololaden. Læg annisstjernen i og lad den trække med i 10 minutter. Tag den op. Hæld chokoladesovsen i en fondue gryde og hold den varm. Skær bananerne i 4 stykker hver og skærananasen i tynde skiver uden skral og stok. Anret det på et fad sammen med små kagerne og sæt det på bordet sammem med små gaffler. Hver fanger nu frugt og dupper den i den varme chokoladesovs. En herlig dessert og ganske sjovt for børn og det lokker mere frugt ned en ellers. Bemærkninger: Der kan bruges alle andre slags frugt også tørret og selvfølig også marcipan. En god ting til jul. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |