Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kog bulgur efter anvisnin på pakken. Krydr kødet med salt og peber. Varm olien op i en gryde og steg kødetheri. Tilsæt knust hvidløg og revet ingefær. Tilsæt vand og giv det et opkog og skum af. Kom hakket persille og koriander i. Skær finerne i kvarte og kom dem i gryden. Samtidig tilsætted hel kanel, honning og saften fra en halv citron. Lad retten småkoge en times tid. Smut mandlerne i mens. Grov hak og rist dem på en tør pande. Udrør maizenaen i koldt vand. Jævn af og smag til med salt og peber. Drys de ristede mandler over og server kogt bulgurt til. Bemærkninger: Der kan bruges ris eller couscous om man heller vil det. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |