Torsdag 19. Juni 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Skt. Hans Aften (23/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pluk spinaten fri for stilke og skyl dem grundig i flere hold kold vand. Lad dem dryppe grundigt af. Rist pinjekerner gyldne på tør pande og hæld dem over i en skål. Skær abrikosenen i tynde strimler og læg dem i en gryde sammen med bulgur. Tilsæt citronsaft, salt og vand og giv det et opkog. Rør rundt og sluk for varmen. Lad det trække 10-15 minutter under låg. Sauter spinaten i en sauterpande og tilsæt hvidløget. Varm til spinaten er faldet sammen. Vend bulgurten i skålen sammen med spinaten. Smag til med salt og peber. Server det som en fyldig salat eller som tilbehør til stegt kød fx. lammefrikadeller. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |