Lørdag 28. Januar 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Kyndelmisse (02/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Fjern stenen fra dadlerne og hak dem fint. Ligeså med abrikoserne. Kog dem i en gryde med vandet i 5 minutter. Lad dem afkøle. Rør smør og sukker samt fint revet citronskal. Tilsæt den kogte afkølet frugt. Bland de øvrige ingredienser sammen og vend det i dejen. Pres dejen ud i en bradepande 18x26 foret med bagepapir. Bag den ved 200° i 25-30 minutter. Vend kagen ud på en rist og afkøl kagen. Rør en glasur af flormelis smeltet smør og citronsaft. Fordel glasuren over kagen og lad den stivne. Skær kagen i 20 snitter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |