Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Varm olien op i en stor gryde og brun lårene af heri. Snit hvidkålen fri for stoken og snit det fint. Skræl kartoflerne og skær dem groft ud. Tag lårene op. Læg skiftevis kål og lår ned i gryden og tilsæt boulionterningen og vand. Tilsæt samtidigt timian, salt og peber Lad det småsimre i 30 minutter. Del æblerne og fjern kernehus og skær dem i både. Rør æblerne i og laddet koge yderligt i 15minutter. Smagtil med salt, peber og timian. Server brød til gryderetten. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |