Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skyl og skær kartoflerne i både. Vend dem i 1 spsk olie og kom den i et ildfast fad. Sæt det i ovnen ved 200° i 30-40 minutter. Pil løget og finhak det. Sauter det i resten af olien på en sauterpande. Tilsæt knust hvidløg. Snit fenniklen fint og kom den på panden. Krydr med salt og peber. Lad det simre i 5 minutter. Drys salt og peber på sildefileter. Læg dem oven på grønsagerne. Dryp citronsaft og revet citronskal samt vand. Lad detsimre under låg i 8 minutter. Server ovnstegte kartofler til sildefileterne og grønsagerne. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |