Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 225°. Pil og hakløget fint. Snit porren i tynde skiver. Skræl og skær guleroden i tynde stave. Kom smøret på en sauterpande og svits grønsagerne i det et par minutter. Krydr med salt og peber . Tilsæt hvidvin. Lad det koge op og tilsæt torsken som er skåret i tern. Komskaldyrsblandningen ved og lad det småsimre et øjeblik. Kom det hele overiet fad. Piskfløden sammen med æg og tisæt revet ost oghakket persille. Hæld det over fisken. Drys med rasp. Sæt fadet i ovnen i 15-20 minutter til retten er gylden og gennemvarm. Server gratinen med groft brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |