Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at sætte kartoflerne over at koge i vand med salt i. Rens fileterne og vend dem i mel krydret med saltog peber. Steg dem på en pande i 25 g smør 3-4 minutter på hverside. Snit champignonene i skiver og rist dem af i de 15 g smør i en lille gryde. Pil løget og hak det fint og kom det i gryden. Tilsæt eddiken og lad det koge næsten væk. Tilsæt boulionen og lad det småkoge i 5 minutter. Tilsæt fløden og lad det kog et øjeblik. Rør maizenaen ud i 1 spsk. vand og jævn sovsen. Lad detfå et opkog. Smag til med salt og peber og tilsæt hakket persille. Server kogt pillede asparges kartofler til sammen med champignonsovsen og rødspættefileterne. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |