Torsdag 14. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Rens porrerne og snit dem fint. Sauter dem bløde i en sauterpande i 15 g smør. Tilsæt salt og peber samt hvidvin. Læg laksen oven på porrerne og lad den småsimre med i 8 minutter. Smelt 75g smør det må ikke brune. Pisk de 2 æggeblommer med citronsaft i en stålskål. Sæt dem i et vandbad. Pisk dem for svag varme til det tykner. De må ikke koge for så klumper de. Tilsæt smøret under piskning til en cremet sauce. Smag til med salt og hvid peber. Tag fisken og porrerne op med en hulske og anret på varme tallerkner. Server med hollandaisesaucen og kogte kartofler til. Bemærkninger: Man kan selvfølgelig købe hollandaisesauce færdiglavet eller som pulver det er eget valg hvad man vil. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |