Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt en gryde over med de 2 lvand tilsat lidt salt overat koge til pastaen. Tænd ovnen på 180°. Krydr fisken med salt og peber. Læg den i et smurt fad med olivenolie. Læg en skivecitron og lauerbærblad på hver stykke fisk. Pil løget og skær det i både. Pil hvidløget og skær det i tynde skiver.Sauter løgog hvidløg i en lille gryde og tilsæt hvidvin og cherrytomaterne som er halveret. Lad set småsimre i 5 minutter. Tilsæt timian og smag til med salt og peber. Hæld det over fisken og læg olivene ved og sæt fadet i ovnen i 15 minutter. Kog pastaen i mens og server pastaen rygene varm sammen med fiskefadet. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |