Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Lagkagebunden lægges på et fad 2 spsk Amaretto fordeles på bunden. Abrikoserne fordeles på bunden. Fløden piskes stiv. Marcipanen rives groft og vendes med fløden. Marcipanskumet fordeles på abrikoserne som en kubbel. Chokoladen smeltes i vandbad. Når chokoladen er lun/ smeltede, (må ikke være for varm da fløden ellers smelter og flyder ud ) hældes den over fløden med en ske, indtil kagen er helt dækket med chokolade. Når chokoladen er stiv drysses der med cacaopulver over hele kubblen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |