Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Udrør gæren i lunt vand. Tilsæt salt og olie. Kom melet i lidt af gangen og ælt dejen blank og smidig. Laddejen hæve tildækket et partimer eller til den har fået dobbelt størrelse. Del dejen i 12 stykker. Rul hver stykke til en cirkel på ½ c, tykkelse. Varm en jernpande op og bag brødet 2-3 minutter på hver side. Bemærkninger: Brødet kan flækkes og fyldes med pølse eller skinke,samt salat og dressing. Eller de kan foldes om fyldet hvis de er meget flade. Hvis brødene ikke spises på en gang kan de senere varmes op på stegepanden eller i ovnen. Pitabrød kan bages af samme dej de bages i ovnen ved 225° i 10 minutter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |