Tirsdag 05. November 2024 |
Næste mærkedag: Mortens Aften (10/11) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Pil og hak løg og hvidløg fint. Snit porrerne i tynde ringe. Skær bladsellerierne i små stykker. Tø ærterne op. Hak persille og basilikum fint. Start med at rist pinjekernerne på tør pande. Tag dem af og kom olien på panden. Kom løg og hvidløg på og klar dem af. Tilsæt porrerne og lad dem simre med til de er møre under omrøring. Kom bladsellerierne på Krydr med salt og peber. Kom ærterne på og lad dem få varme. Tilsidst tilsættes den kogte pasta og fetaosten. Vendes med et øjeblik til det er lunt. Anrettes på tallerkner. Pinjekernerne drysses over. Der serveres groft brød til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |