Tirsdag 03. December 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Gullaschsuppe med hakket oksekød
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g okse, hakket (10-12%)
2 tsk. karry, mild
1 spk. olie, oliven
200 g løg
500 g kartofler, bage
1 stk. peberfrugt, gul
1 stk. peberfrugt, rød
2 ds. tomat, hakket, konserves
1 ds. tomatkoncentrat
2 spk. paprika
1½ l vand
2 fed hvidløg, knust
2 tsk. kommen
lidt salt
lidt peber, sort
3 stk. flute,frisk, 4 pers.
4 stk. bouillon, okse
2 dl creme fraiche 18%
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
36 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skræl kartofler og skær dem i tern.
Pil løg og hak dem groft.
Pil hvidløg og knus dem.
Flæk peberfrugterne og fjern kerner og hvide lameller.
Skær dem i tern.
Luk dåserne op og find kryderierne frem.
Sæt en stor gryde over med olien i.
Rist kødet af heri.
Tilsæt løg og hvidløg samt karry.
Lad det riste lidt og tilsæt så kartoflerne.
Kom peberfrugten i og lad det få varme.
Tilsæt nu tomaterne og koncentrat samt vand og boulionterningerne.
Kom paprika og kommen i og smag til med salt og peber.
Lad det nu koge for svag varme i 30 minutter.
Smag til og juster for hvidløg og kommen samt salt og peber.
Server suppen rygene varm og med brød til samt creme fraiche.


Bemærkninger:

Denne ret kan laves i forvejen så det kun er at varme den op samtidig med flutene varmes i ovnen. God suppe til sent selskab eller efter teatertur/biograftur.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk