Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tænd for ovnen på 200°. Sæt kartoflerne over at koge i vand med lidt salt. Rens peberfrugterne for kerner og hvide lameller. Skær dem i tern. Rens mark champignonene og snit dem ikvarte eller mindre alt efter størrelsen. Snit forårsløgene i skiver. Skyl og hak persillen. Del langefileten i 2 eller 4 stykker. Krydrmed salt og peber. Læg dem i et ildfast fad foret med bagepapir. Kom 1 dl vand over fisken. Kom olien på en pande og steg champignonene heri. Tilsæt peberfrugten samt forårsløg og persille. Snit den røge laks og vend det på panden et øjeblik. Fordel det over fisken og sæt fadet i ovnen i 15 minutter. Server fisken i fadet med nykogte kartofler til og brug skyen som sauce. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |