Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt kartoflerne over atkoge i let saltet vand. Kog medisterpølsen i let saltede vand i ca 15 minutter ved svag varme. Varm en pande kom smøret på og brun nu medisterpølsen heri. Rens porrene og skær den i stykker på 4 cm, hver. Kog dem i let saltede vand i 10 minutter. Lad dem dryppe godt af. Snit cherrytomaterne igennemen. Steg dem på panden så de tager farve med stagigvæk et faste. Skær medisterpølsen i 8 stykker. Server medisterpølsen med kartofler og kogte porre og stegte tomater. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |