Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil hvidløg og knuds det i en morter sammen med citrongræs, renset chili samt lidt salt. Kom vand og boulionterningerne i en gryde og kog det op. Tilsætkryderpastaen sammen med kokosmælken. Lad suppen simre i 10 minutter. Tilsæt de kogte ris. Fint snittet forårsløg og peberfrugten. Renset fri for kerner og hvide lameller og skåret i små tern. Smag til med limesaft og salt og peber og drys hakket korianderblade i. Server straks. Bemærkninger: Styrken på suppen kan man selv regulere med mere eller mindre mængte chili og hvidløg ligeså. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |