Tirsdag 08. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Marcipanrullen skæres i 12 lige tynde skiver og fordeles på en bageplade med bagepapir. Marcipanen pensles med letpisket æg og kokosmelet drysses over. Chipsen bages gyldne ved 200C i ca. 10 minutter. Tages ud og afkøles. Æggeblommer og sukker piskes sammen. Ricottosten kommes i og piskes jævn. Æggehvidernepiskes stive og vendes med ricottacremen. Appelsinerne skæres i tynde både uden hvide hinder. Appelsinsalaten anrettes i desertskåle med crem og marcipanchips. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |