Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Marcipanrullen skæres i 12 lige tynde skiver og fordeles på en bageplade med bagepapir. Marcipanen pensles med letpisket æg og kokosmelet drysses over. Chipsen bages gyldne ved 200C i ca. 10 minutter. Tages ud og afkøles. Æggeblommer og sukker piskes sammen. Ricottosten kommes i og piskes jævn. Æggehvidernepiskes stive og vendes med ricottacremen. Appelsinerne skæres i tynde både uden hvide hinder. Appelsinsalaten anrettes i desertskåle med crem og marcipanchips. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |