Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pisk æggehviderne stive sammen med mælken, salt og peber. Rens champignonene og skær dem i skiver. Pil løget og hak det. Pens peberfrugten og skær den i små tern. Steg grønsagerne i 1 tsk olie. Tilsæt skinken og varm det igennemen. Læg det på en tallerken. Kom resten af olien på panden og hæld de stiftpiskede æggehvider på. Lad det stivne under let omrøring. Fordel fyldet på halvdelen af omeletten og fold den anden halvdel over. Drys med ost og purløg og del den i to. Anret på varme tallerkner en halvdel til hver. Server groft brød til. Server lidt frugt til dessert. Bemærkninger: Der kan bruges andre slags grønsager og kød om man vil. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |