Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tø spinaten op og vrid den for væske og hak den fint. Rør gæren ud i lunkent vand og pisk olien i. Tilsæt de øvrige ingredienser men hold lidt hvedemel tilbage. Lad dejen hæve tildækket i 45 minutter et lunt sted. Ælt dejen igennemen tilsæt evt resten af melet og form til 22 boller. Sæt dem på bageplade med bagepapir. Efterhæves tildækket i 30 minutter. Pensles med sammenpisket æg og bages ved 225° i 20 minutter. Afkøles på en rist. Frys evt. ned i små portioner. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |