Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Tø spinaten op og vrid den for væske og hak den fint. Rør gæren ud i lunkent vand og pisk olien i. Tilsæt de øvrige ingredienser men hold lidt hvedemel tilbage. Lad dejen hæve tildækket i 45 minutter et lunt sted. Ælt dejen igennemen tilsæt evt resten af melet og form til 22 boller. Sæt dem på bageplade med bagepapir. Efterhæves tildækket i 30 minutter. Pensles med sammenpisket æg og bages ved 225° i 20 minutter. Afkøles på en rist. Frys evt. ned i små portioner. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |