Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skyl og snit porren i skiver. Broccolien i små buketter. Snit bladselleri stænglerne i små stykker. Skyl rognen forsigtigt, så hinderne ikke går i stykker. Pak den ind i folie eller pergamentpapir. Kog den i let saltet vand i ca. 30 minutter. Damp imens grønsagerne i let saltet vand. Rør maizenaen i fløden og jævn 2 dl af grønsagsvandet til en sovs. Smag til med salt og peber samt citronsaft. Server rognen skåret i skiver med sovs og grønsagerne. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |