Fredag 07. Februar 2025
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Valentins Dag (14/02)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Levergryde
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 2 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

300 g lever (kalv)
2 tsk. olie, raps
100 g løg
1 fed hvidløg, rå
250 g squash, grøn
250 g tomat,cherry
1 tsk. timian
lidt salt
lidt peber, sort
600 g kartofler, bage
1 dl mælk 0,5%
3 spk. smør (saltet)
lidt salt
lidt muskatnød,revet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
7 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker.
Sæt dem over at koge i vand uden salt.
Kog dem møre til mos.
Pil løg og hvidløg og hak dem fint.
Skær squasen i tern.
Snit cherrytomaterne i halve.
Skær leveren i strimler og krydr den med salt og peber.
Brun dem på en slip-let gryde eller pande i 1 tsk. olie.
Læg dem på en talerken.
Svits løg, hvidløg i resten af olien.
Tilsæt squasen og steg dem med i 4-5 minutter.
Tilsæt cherrytomaterne og varm dem igennemen de må godt mose lidt ud.
Kom timian på og kom levern tilbage på panden.
Lad det småsimre et par minutter og smag til.
Varm mælken og smelt smøret heri.
Slå vandet fra kartoflerne og pisk dem me etn elpisker og tilsæt mælken.
Smag til med muskatnød og salt.
Server kartofelmosen med levergryden.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Sprængt and med peberr...
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2025 MTS / MTServer.dk