Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Sæt dem over at koge i vand uden salt. Kog dem møre til mos. Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Skær squasen i tern. Snit cherrytomaterne i halve. Skær leveren i strimler og krydr den med salt og peber. Brun dem på en slip-let gryde eller pande i 1 tsk. olie. Læg dem på en talerken. Svits løg, hvidløg i resten af olien. Tilsæt squasen og steg dem med i 4-5 minutter. Tilsæt cherrytomaterne og varm dem igennemen de må godt mose lidt ud. Kom timian på og kom levern tilbage på panden. Lad det småsimre et par minutter og smag til. Varm mælken og smelt smøret heri. Slå vandet fra kartoflerne og pisk dem me etn elpisker og tilsæt mælken. Smag til med muskatnød og salt. Server kartofelmosen med levergryden. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |