Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Start med at skræl kartoflerne. Skær dem i mindre stykker. Kog dem i vand uden salt. KOg dem møre til mos. Rens porrene og skær den i tynde ringe. Svits dem i 10 g. smør til de er bløde og møre. Tilsæt knust hvidløg. Krydr med salt og peber. Riv rugbrødet til rasp og rist det i 10 g. smør så det bliver sprødt. Pisk de kogte kartofler og tilsæt den kogene mælk samt smør. Smag til med salt og muskatnød. Server mosen med de ristede porre og rugbrøds drys. Bemærkninger: Hvis man ikke er til vegetar retter kan man server strimler af kogt skinke eller små deller til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |