Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rens porrerne og skær dem i 10 cm. lange stykker. Pil skalotteløget, hvidløget og skræl guleroden. Hak dem fint. Skær baconen i små tern og rist dem i en sauterpande. Tilsæt de hakket urter. Sauter i 5 minutter. Kom porrerne på vend dem et par gange undervejs i 5 minutter. Tilsæt rødvin eddike og timian. Lad retten simre i 15 minutter. Smag til med salt og peber Server grønsagerne rygene varme med brød til. Bemærkninger: Server evt en krebinet eller en skinkeschnitzel til Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |