Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at kog æggene om de ikke har hårdkogte æg i køleskabet. Pisk dressingen sammen. Sennep, eddike, olie samt salt og peber. Rens porrerne og skær dem i tynde skiver. Rens champignonene og skær dem i skiver.(brug en æggedeler) Brun svampene i smør på en pande og kryder med knust hvidløg, salt og peber. Vend porrerne på panden til de netop bliver bløde. Anret på to tallerkner. Dryp dressingen over og drys med hakket kogte æg. Server flute til. Bemærkninger: Der kan serveres kippers til eller røget markral/sild til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |