Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Rens porrene og skær dem i tynde skiver. Skær kødet i 2 stykker og krydr kødet med salt og peber. Brun kødet i gryden i smøret. Tilsæt vand og krydderier og giv det et opkog. Fjern skum og kom kartoflerne og porrene i. Lad det simmre for svag varme i 20 minutter. Tilsæt ærterne og lad det varme igennemen. Smag til med salt og peber. Server gryderetten med groft brød og sennep til. Bemærkninger: Der kan bruger kalve kød om man heller vil det. En god ret som kan laves i god tid, så en tur i skoven her i forårs månederne kan passes ind. endt med at tilsætte ærterne til det varmes op eller bliver de lid blege i farven. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |