Torsdag 14. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Rens porrene og skær dem i tynde skiver. Skær kødet i 2 stykker og krydr kødet med salt og peber. Brun kødet i gryden i smøret. Tilsæt vand og krydderier og giv det et opkog. Fjern skum og kom kartoflerne og porrene i. Lad det simmre for svag varme i 20 minutter. Tilsæt ærterne og lad det varme igennemen. Smag til med salt og peber. Server gryderetten med groft brød og sennep til. Bemærkninger: Der kan bruger kalve kød om man heller vil det. En god ret som kan laves i god tid, så en tur i skoven her i forårs månederne kan passes ind. endt med at tilsætte ærterne til det varmes op eller bliver de lid blege i farven. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |