Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Smelt 50 g. smør på panden sammen med 200 g. sukker og vend bærene deri. Klip et stykke bagepapir til efter springformen størrelse. Læg det i bunden af formen og bred de karmeliserede bær ud på bagepapiret. Pisk æg og sukker sammen og rør kanel,mel og bagepulver bladningen i. Rør smeltede smør i dejen og bred den ud over bærene. Bag kagen ved 175° i 30 minutter. Afkøl kagen lidt og vend den med bærene opad. Træk forsigtig papiret af bærren kan hænge lidt ved. Serveres lun eller afkølet med flødeskum til. Bemærkninger: Der kan bruges alle slags bær og frugter til det er kun fantasien og smag der sætter grænser. Frosne bær er også muligt. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |