Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Smelt 50 g. smør på panden sammen med 200 g. sukker og vend bærene deri. Klip et stykke bagepapir til efter springformen størrelse. Læg det i bunden af formen og bred de karmeliserede bær ud på bagepapiret. Pisk æg og sukker sammen og rør kanel,mel og bagepulver bladningen i. Rør smeltede smør i dejen og bred den ud over bærene. Bag kagen ved 175° i 30 minutter. Afkøl kagen lidt og vend den med bærene opad. Træk forsigtig papiret af bærren kan hænge lidt ved. Serveres lun eller afkølet med flødeskum til. Bemærkninger: Der kan bruges alle slags bær og frugter til det er kun fantasien og smag der sætter grænser. Frosne bær er også muligt. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |