Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil løg og del dem i både. Skyl tomaterne og skær dem i både. Del kyllingen i 8 stykker. Smelt smøret i en gryde. Brun kyllinge stykkerne i smøret. Krydr med salt, peber og provences-krydderi. Kom løg og tomater i der skal ikke røres rundt. Lad det koge under låg for svag varme i 60 minutter. Skræl kartoflerne og gulerødder. Skær dem i passende størrelser kog dem møre ca.15-20 minutter før kyllingen er færdig. Hvis man ikke kan lide skysovs så jævn den med maizenamelet ud rørt i lidt koldt vand. Server retten i gryden og server kartofler og de kogte gulerødder i en skål ved siden af. Bemærkninger: Der kan også serveres ris, pasta penne eller grov-flute til. Hvis retten serveres til frokost er der til 6-8 pers. Retten er god fordi den kan laves i god tid i forvejen - og så varmes op lige før serveringen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |