Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør gæren ud i 2 dl. lunken mælk. Tilsæt 1 æg, olien og 2 spsk. sukker samt salt. Bland melet i lidt af gangen. Ælt dejen til den har en passende konsistens. Stil den til hævning et lunt sted tildækket i 30 minutter. Rev citronskalen og pres saften fra ½ citron. Pisk 2 æg, sukker og maizenamelet samt mælk sammen i en gryde. Bring det til kogepunget undet piskning. Tag det fra varmrn når det tykner. Rør vanilliesukkeret og citronskal samt 2 spsk. saft i cremen. Lad den afkøle. Rul dejen ud til en plade ca. 30x40 cm. Forel cremen på pladen i et tyndt lag. Rul dejen sammen som en roulade. Skær rouladen ud i 18 skiver. Læg sneglene i en springform eller tærtefad beklædt med bagepapir tæt sammen. Lad den efterhæve i 20 minutter. Pensl med sammenpisket æg ogdrys med groft hakket mandler eller nødder. Bemærkninger: Sukkeret i citroncremen kan erstattes med sødemiddel svarene til 25 g sukker. Hvor meget sødemiddel det er må man læse sig til på embelagsen Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |