Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rens grønsagerne og skær dem i stave og skiver. Riv skallen af citronen og pres saften af citronen. Hak persillen og pres hvidløget. Varm 1 spsk. olie i en sauterpande og steg grønsagerne gyldne. Læg dem i en skål. Krydr kødet med salt og peber. Rist køde i olien ca 5 minutter under omrøring. Kom grønsagerne tilbage på sauterpanden og tilsæt revet citronskal og 2-3 spsk. citronsaft. Drys persille i og varm igennemen. Server straks med brød til. Bemærkninger: Brødet kan erstattes med pasta eller ris. Kartofler kan også bruges men de skralles og skæres i små tern og ristes sammen med de øvrige grønsager. Der skal nok så bruges 2 spsk olie mere. Bruges der pasta vendes den i lige før serveringen. Ris serveres ved siden af. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |