Tirsdag 05. November 2024 |
Næste mærkedag: Mortens Aften (10/11) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Rør en fars af hakket kød 150 g . revet løg, havergryn, lidt sagt og peber samt hakket hasselnødder. Kom bagepapir pa en bageplade og form dellerne. Læg dem på papiret. Skær kartoflerne i kvarte og vend dem i olie. Kom dem i et ovnfast fad drys med paprika. Sæt fadet i ovnen ved 175° sammen med dellerne i 20 minutter. Imens laves svampesovsen. Smelt 1 spsk. smør i en gryde. Pil og hak løget fint og tilsæt det til gryden Del markchampignonene i kvarte og rist dem af i smøret. Kom timianen i. Tilsæt sherryen. Giv det et opkog. Mælken som er rørt med maizenamelet. Lad det småkoge et par minutter. Smag til med salt og hvid peber. Server nøddefrikadellerne med ovnstegte kartofler og svampesovs. Bemærkninger: Hvis man nu ikke er til champignon. Erstat da med grønne ærter, men samme framgamgs metode. Deller der er bagt i ovnen er mere fedt fattige og er gode til pålæg dagen efter. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |