Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Pil løget og hak det. Steg baconen i en grydeså det er sprødt og gyldent. Læg det på køkkenrulle så fedtet kan suges op. Tilsæt løg og knust hvidløg samt kartoflerne og svits det et par minutter. Tilsæt boulionterningerne og vandet. Kom de hakket flået tomater i og lad det koge op. Lad retten småsimre i 15 minutter. Tilsæt suppehorne og lad retten koge yderlig i 5 minutter. Kom spinaten i og giv det et opkog. Smag til med peber og lidt salt, (husk at baconen afgiver salt). Drys baconternene over og server straks med flute til. Bemærkninger: Der kan varieres over grønsagerne. Kun fantasien sætter granser. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |