Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kom de frosne bær i en foodprossesoe eller blender og tilsæt flormelis. Blend det er øjeblik og tilsæt græsk yoghurt 10% og blent yderlit er øjeblik. Fordel isen i de 4 isvafler og drys lidt hasselnøddeflager og groft hakket chokolade på. Bemærkninger: Der kan bruges frosne jordbær eller andet frosen bær om man beder kan lide den smag. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |