Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Pil og del hvidløget og gnid et fad med det. Snit agurken i tynde skiver og fordel dem på fadet. Del peberfrugten og fjern kerner og hvide lameller og snit den i tynde strimler. Fordel dem på fadet. Skær tomaterne i både husk at fjern blomsterstænglen, den kan være trævlet. Snit forårs løg i tynde skiver og drys dem på fadet. Skær artiskokhjerterne i mindre stykker og læg dem på fadet. Hak ansjosfilerne og drys dem over fadet. (Hvis man ikke kan lide ansjoser kan tun på dåse bruges.) Skær de hård kogte æg i både og læg dem på fadet. Drys de sorte oliven over. Riv basilikum bladene i mindre stykker og drys over. Rør dressingen sammen ad eddike, oliven olie, salt og peber og hæld det over salaten. Bemærkninger: Server altid masser af frisk flute og smør til enten fra bageren, opvarmet frost, eller allerbedst bag selv. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |