Torsdag 21. November 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Salade Nicoise
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 fed hvidløg, rå
4-6 stk. tomat (rå)
1 glas artiskokhjerter grillet i olie
1 stk. agurk
1 stk. peberfrugt, grøn
1 bdt. forårsløg
3 stk. æg,kogt
8-12 stk. ansjoser
75 g oliven, sorte
lidt basilikum,frisk
2 spk. eddike,hvid,balsamico
4 spk. olie, oliven
lidt salt
lidt peber, sort
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Pil og del hvidløget og gnid et fad med det.
Snit agurken i tynde skiver og fordel dem på fadet.
Del peberfrugten og fjern kerner og hvide lameller og snit den i tynde strimler.
Fordel dem på fadet.
Skær tomaterne i både husk at fjern blomsterstænglen, den kan være trævlet.
Snit forårs løg i tynde skiver og drys dem på fadet.
Skær artiskokhjerterne i mindre stykker og læg dem på fadet.
Hak ansjosfilerne og drys dem over fadet.
(Hvis man ikke kan lide ansjoser kan tun på dåse bruges.)
Skær de hård kogte æg i både og læg dem på fadet.
Drys de sorte oliven over.
Riv basilikum bladene i mindre stykker og drys over.
Rør dressingen sammen ad eddike, oliven olie, salt og peber og hæld det over salaten.

Bemærkninger:

Server altid masser af frisk flute og smør til enten fra bageren, opvarmet frost, eller allerbedst bag selv.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk