Tirsdag 08. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skyl og efterrens perlehønsene. Eller kyllingebrysterne om det ikke var mugligt at få perlehøns. Dup dem tøre med køkkenrulle. Køft skindet op så det danner en lomme og fyld det med ½ bdt. basilikum blade og 4 hvidløg fint hakket samt 75 g smør. Brun dem let i lidt smør på panden på alle sider. Læg dem i et ovnfast fad med skind siden opad og kom vin, vand og boullionterningen ved. Drys med salt og peber. Kom det i ovnen ved 190° i 40 minutter. Skræl rødderne og skær dem ud i 2 cm. tykke stænger, sauter dem i 50 g. smør. Krydr med koriander, 1 bdt. basilikum salt og peber samt hvidløg. kom dem i et ovnfast fadog sæt dem i ovnen når der er 20 minutter tilbage inden perlehønsene er færdig. Server de stegte perlehøns med rødderene og skylagen fra hønsene/brysterne som sauce samt et drys frisk hakket basillikum. Bemærkninger: Der er brugt meget basillikum i denne ret mindre kan gøre det men brugså lidt spinat i steden for eller persille. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |